Astroloji Haziran

Yoğun günlerden geçmekteyiz…

Yeryüzü, gökyüzü eşzamanlılığını anlatan astroloji, bunu uzun zamandır dile getirmekteydi…

2012 değişim, dönüşüm rüzgarlarını getirmekteydi.
Herkes tek bir güne, 21 Aralık’a atıfta bulunurken, aslında bu sürecinin daha uzun geçeceği gökyüzünde yazılıydı. Ama umutsuz olmadan, bunun sadece bir süreç olduğunun altını çizmeliyim. Her doğum sancılı olur…

astroloji1Sadece insanların doğum haritası yoktur, ülkelerin de vardır.

İşte Türkiye’nin haritasına bakınca pek çok önemli işareti okumaktayız. Yeniden yapılanma, sorumluluk alma, yönetsel zaafiyetleri giderme zamanlarındayız. Bu süreç daha uzun sürecek, bilmeli, gerçekçi olmalıyız. Bu ayın başında, Gezi Parkı sebebiyle ortaya çıkan olaylar, ay içinde de çeşitli boyutlarda devam edeceğe benzer. Ne bizi korkutanlara kanmalı, ne de olanları görmezden gelmeliyiz. Bakış açımızı çözüme çevirmeliyiz.

Bardağın dolu tarafına bakan biri olarak, kendi adıma pek çok şey öğrendim bu olaylardan. Komşuluğun öldüğünü sanarken yanıldığımı anladım. Ne kadar sağduyulu, temiz çocuklar yetiştirdiğimizi gördüm. Aslında aramızda sınıf ve inanç farkı olmadığını fark ettim. Birbirimize siyaseten değil, gönülden bağlı olduğumuzu fark ettim. Herşeye rağmen, herkese rağmen…

Başı hep yukarıda dolaşan biri olarak, yerdeki gürültüden rahatsız olmadım; eşzamanlığa hayran, ülkem insanlarına daha sevgiyle bakar hale geldim.

Yıldızlar sadece karanlık geceleri aydınlatmıyor!

Esenliklerle…

KOÇ ve yükselen KOÇ 21 Mart – 19 Nisan

Bolca seyahat yapacağınız, pek çok kişiyle görüşeceğiniz, bir sürü toplantıya gireceğiniz bir aydan geçmektesiniz. Artan yoğunluk sebebiyle konsantrasyon zorluğu çekebilirsiniz. Yanlış anlamalara neden olmamak için ifadelerinize özen göstermelisiniz. Ay sonuna doğru evinize, ailenize daha fazla zaman ayırmalısınız. Evde yapmanız gereken sorumlulukları yerine getirmelisiniz.

BOĞA ve yükselen BOĞA 20 Nisan – 20 Mayıs

Maddi konulara odaklanmalısınız. Ay içinde yapacağınız yatırımları gözden geçirmeli, harcamalarınızı kısmalısınız. Birden fazla konuya dikkat etmeniz gerekeceğinden mümkün olduğu kadar tasarruflu olmalısınız. Yatırım fırsatlarını değerlendirirken uzun vadeli düşünmelisiniz. Hızlı karar almaktan kaçınmalısınız. Ay sonunda doğru ticari faaliyetleriniz artsa da dikkatli olmalısınız.

İKİZLER ve yükselen İKİZLER 21 Mayıs – 21 Haziran

Kişisel bakımınıza, sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir aydan geçmektesiniz. Şimdilerde yapacağınız girişimlerin beklediğinizden de yararlı olacağını bilmelisiniz. Kılık, kıyafet, dış görünüm ve kişisel isteklerinize zaman ayırmalısınız. Yeni yaşınıza girerken kendinizeyatırım yapmanın avantajını yaşayacaksınız. Ayın sonuna doğru parasal konularda daha şanslı olacaksınız.

YENGEÇve yükselen YENGEÇ 22 Haziran – 22 Temmuz

Bu ayı beklentilerinizden uzak tutmalısınız. Şartlar ne getiriyorsa ona uyum sağlamanız yerinde olacaktır. Kontrol edemeyeceğiniz şartlar için olayları zorlamamalı, insanları karşınıza almamalısınız. Sağlık sorunlarıyla ilgilenmeniz, başkalarına destek olmanız gerekebilir. Fırsat buldukça ruhsal çalışmalarda bulunmanız iyi gelecektir. Ayın sonuna doğru enerjinizin yenilendiğini göreceksiniz. O zamana kadar sabırlı olmalısınız.

ASLAN ve yükselen ASLAN 23 Temmuz – 22 Ağustos

Bu ayı sosyalleşmeye ayırmalısınız. Arkadaş çevrenizle ilgilenmek, yeni bağlantılar kurmak, çeşitli gruplara girmek size iyi gelecektir. Gelecek günleri organize etmeli, yazın ve yılın geri kalan günlerini planlamalısınız. Arkadaşlarınızdan yardım almalı, sorunların çözümü için öğütlere açık olmalısınız. Ayın sonuna doğru kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Biraz geriye çekilmek iyi gelecektir.

BAŞAK ve yükselen BAŞAK 23 Ağustos – 22 eylül

Yaza girdiğimiz bu ay herkes tatil planları yapsa da siz işlerinize odaklanmalısınız. Kariyeriniz, işiniz için önemli girişimlerde bulunabilirsiniz. Ayın sonuna kalmadan adım atmaya özen göstermelisiniz. Sizin için önemli kişilerle tanışmak, yaptığınız şeyleri sergilemek için çeşitli fırsatlar bulacaksınız. Geri planda kalmamalı, isteklerinizi dile getirmelisiniz. Ay sonuna doğru işteki girişimlerinizin maddi karşılıklarını alabilirsiniz.

TERAZİ ve yükselen TERAZİ 23 eylül – 22 ekim

Kendinizi geliştirmek, kültürünüzü, bilginizi artırmak için bu ayı iyi değerlendirmelisiniz. Yeni yerler keşfetmek, yurtdışıyla bağlantı kurmak, dini, felsefik konulara yakınlaşmak için çeşitli fırsatlar edinebilirsiniz. Hukuksal konularda da çok tatmin edici olmasa da gelişmeler olacaktır. Kendinizi ne kadar geliştirirseniz ayın sonuna doğru, işinize olan yansımasını göreceksiniz. Önemli kişilerin ilgisini çekebilirsiniz.

AKREP ve yükselen AKREP 23 ekim – 21 Kasım

Bu ay maddi konulara özen göstermelisiniz. Özellikle borç, alacak, kredi gibi konularda kontrollü olmalısınız. Ortaya çıkan sigorta, prim, hisse gibi çeşitli ödemeler sebebiyle kontrollü harcama yapmalısınız. Ayrıca zorunlu olmadıkça cerrahi müdahalelerden kaçınmalı, sağlığıza özen göstermelisiniz. Eşinizi de ihmal etmemelisiniz. Ayın sonuna doğru daha rahat ve iyimser olacaksınız.

YAY ve yükselen YAY 22 Kasım – 21 Aralık

Bu ay tek başınıza hareket etmek istiyorsanız eleştirilere maruz kalabilirsiniz. Partnerinize, eşinize danışarak yol almanız daha iyi olacaktır. Önemli sözleşmeler, anlaşmalar yapmanız gerekiyorsa ayın sonuan kalmadan imzalamalısınız. Ortaklaşa hareket etmeye özen göstermeniz sayesinde daha rahat olacaksınız. Evlilik, oraklık gibi konularda güzel gelişmeler olacaktır. Ay sonuan doğru maddi konulara özen göstermelisiniz.

OĞLAK ve yükselen OĞLAK 22 Aralık – 19 Ocak

İşte biriken işleri toparlamak, yarım kalmış işleri bitirmek için yoğun bir aya girmektesiniz. Pek çok işi bir ara yapmak durumunda kalabilirsiniz. Pratik, verimli olmanın yollarını bulmalı, yardım alacağınız kişilerle iletişim halinde olmalısınız. Bu yoğunluk arasında kendinizi ihmal etmemeli, sağlığınıza her zamankinden daha fazla özen göstermelisiniz. Ayın sonuna doğru partnerinizle ilgili gelişmeler dikkat çekecektir.

KOVA ve yükselen KOVA 20 Ocak – 18 Şubat

Hayatın renkli taraflarıyla ilgileneceğiniz bir aydan geçiyorsunuz. Çocuklarınızla daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle birlikte olabilirsiniz. Kendinize zaman ayırıp hobilerinizle ilgilenebilir, spora zaman bulabilirsiniz. Küçük tatil fırsatları yakalayabilirsiniz. Bunları iyi değerlendirmelisiniz. Zira ayın sonua doğru işleriniz ve sorumluluklarınınz artacaktır.

BALIK ve yükselen BALIK 19 Şubat – 20 Mart

Ev içinde yapmanız gereken ayarlamalar sebebiyle işe zaman ayırmakta zorlanabilirsiniz. Ebeveynelerinizin sağlık durumu ya da ev içindeki tamirat, tadilat gibi çalışmalar gündeme gelebilir. Yakınlarınızla iyi iletişim kurmak sayesinde zorlukları aşabilirsiniz. Yapacağınız düzenlemeler sayesindee daha rahat bir yerleşime kavuşacaksınız. Ay sonuna doğru daha rahat olacak, eğlenceye zaman ayıracaksınız.

Önceki İçerikÖfori ve #direngeziparki
Sonraki İçerikVay Be Biz Ne“Y”mişiz : Şu Çılgın Türkler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz